Bakker’s ijs

Ambachtelijk ijs van de bakker

In onze bakkerij maken wij sinds een aantal jaar ambachtelijk ijs. Het maken van ijs zit in onze bakkersgenen en daarom zijn wij super trots dat wij dit zelf kunnen maken in onze bakkerij. Dankzij de verse melk van Zuivelboerderij Noordam, heeft ons ijs een heerlijke romige smaak. Het ijs heeft het streekmerk Betuws Best gekregen, dit betekent dat je kan zien dat het product uit de Betuwe komt. Vaak maken we weer een nieuwe smaak, gewoon omdat we dat leuk vinden.
Heb jij ons ambachtelijk ijs al geproefd? Elke dag vers (in het seizoen) verkrijgbaar van 14.00 tot  20.00 uur in de ijssalon naast onze bakkerij in Herwijnen. Bij erg warm weer zijn we tot 22.00 uur geopend!
Bij regen is onze ijssalon gesloten!

Bakker’s IJskar te huur!

We hebben een prachtige ijskar en daarom kunnen we met ons heerlijke ijs ook on tour! Deze aanhanger kunnen we zelf verplaatsen naar elke gewenste locatie! Natuurlijk is onze vertrouwde ijskoffer ook nog te huur! U huurt de Bakkers ijskar en wij zorgen dat deze gevuld is met ons heerlijke zelfgemaakte ijs. We zorgen er ook voor dat iemand de ijsjes schept.
De meest gekozen smaken zijn Aardbei, Vanille, Cookies, Stracciatella, Mango en Yoghurt-amarena.
U heeft de keuze uit ongeveer 35 verschillende soorten vers Betuws Best schepijs. Met de ijslepels die wij gebruiken haalt u ongeveer 20 bollen ijs uit een liter. Het ijs wordt netjes verpakt in bakken van 2,5 liter.
We hebben hiervoor mooie Bakker’s ijspakketten bedacht. Mail ons voor de beschikbaarheid van de ijskar en kijk naar onze leuke arrangementen van onze vier kinderen, Rick, Lisa, Tom en Daan! Download hier de prijslijst.