Zakelijk

Groepen

Zoek je een leuke locatie om iets te vieren, een netwerk bijeenkomst te plannen of een avond feest? Bij het lunchcafé kunnen we binnen ongeveer 30/35 personen zittend kwijt en bij mooi weer kunnen we dit verder uitbreiden met 40, dus 75 personen totaal. Vraag gerust aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden of mail naar info@bakkerijbakker.com.

Zoekt u nog een teambuilding activiteit? Er worden diverse workshops van de bakker georganiseerd. Dit wordt voor u samengesteld op maat, alles kan in overleg! Wat dacht je van een workshop worstenbroodjes maken? Of samen aan de slag met het maken van een appeltjesbrood of luxe vlechtbroodjes? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Alles kan in overleg.

Ijskar op uw kantoor of bedrijfsfeest?

Ons Bakker’s IJs kan ook on tour met onze eigen Bakker’s ijskar. Deze aanhanger kunnen we zelf verplaatsen naar elke gewenste locatie! Natuurlijk is onze vertrouwde ijskoffer ook nog te huur! U huurt de kar gevuld met ons heerlijke Bakker’s ijs en we scheppen het ijsje nog voor u in ook!
De meest gekozen smaken zijn Aardbei, Vanille, Cookies, Stracciatella, Mango en Yoghurt-amarena.
U heeft de keuze uit ongeveer 35 verschillende soorten vers Betuws Best schepijs. Met de ijslepels die wij gebruiken haalt u gemiddeld ongeveer 20 bollen ijs uit een liter. Het ijs wordt netjes verpakt in bakken van 2,5 liter.
We hebben hiervoor mooie Bakker’s ijspakketten bedacht. Mail ons voor de beschikbaarheid van de ijskar en kijk naar onze leuke arrangementen van onze vier kinderen, Rick, Lisa, Tom en Daan! Download hier de prijslijst

Belegde broodjes service

In ons lunchcafé maken wij de lekkerste broodjes, dus waarom zouden wij die niet ook bezorgen op uw kantoor? Er zijn ook diverse arrangementen samengesteld. Bestellen kan heel gemakkelijk online. Klik hier voor ons broodjes assortiment.

Kerstpakketten

In de bakkerij maken we de meest heerlijke kerststollen, kerstkoekjes, banketstaven, cakes, granola en zoute ringen. Genoeg lekkers om een mooi kerstpakket mee samen te stellen. De pakketten zijn op maat samen te stellen, maar er zullen ook inspiratie pakketten worden neergezet in de winkel om u te inspireren. Vraag gerust voor de mogelijkheden aan een van onze medewerkers of mail naar info@bakkerijbakker.com voor een pakket op maat.