Winkel & Bakkerij

Winkel

De winkel biedt een ruim assortiment gebak en taart, maar ook koek, chocolade, zoutjes en seizoensproducten. Dieneke en de winkeldames helpen u graag bij het uitzoeken van al dit lekkers. Ook kunt u bij de bakkerij terecht voor leuke cadeautjes, waardebonnen, verjaardagwensen en bezorgen we bij u thuis!

De openingstijden van de bakkerijwinkel zijn als volgt: Maandag t/m vrijdag 08:00- 18:00 uur en zaterdag van 08:00 – 16:00 uur. Zondag gesloten. U bent van harte welkom! Direct naast onze winkel bevindt zich ons lunchcafé. Hier kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of borrelen. Kunt u niet naar onze winkel komen en wilt u toch genieten van onze heerlijke producten? Bekijk en bestel ons assortiment dan online en laat uw bestelling gewoon bezorgen!

Bakkerij

Een bakkerij vol lekkers! Arjan werkt samen met zijn zoon Rick en, mits school het toelaat, zoon Tom in de bakkerij. Ze staan elke dag vroeg op om als eerste de oven aan te zetten. Arjan heeft, naast zijn vrouw en kinderen, ook een heel gaaf team voor hem werken. De specialiteit van Bakkerij Bakker zijn de zoute ringen. Geliefd bij de inwoners van Herwijnen, maar ook buiten het dorp bekend!

In de bakkerij wordt ambachtelijk gewerkt, en dat proef je! Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en hier komen onze mooie specialiteiten uit voort. Bijvoorbeeld de huisgemaakte kroket, saucijzenbroodjes en worstenbroodjes. Het vlees dat wij gebruiken komt van slagerij Arisse uit Beesd. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van ingrediënten uit de streek. Ook het Bakkers ijs maken wij zelf en hiervoor gebruiken wij melk van de koeien van Zuivelboerderij Noordam. Kortom: een hoop ambacht komt uit Herwijnen.