Bakker’s Lunchcafé

Ontbijt en lunch

Geniet van onze heerlijke producten voor bij de koffie of de lunch. Kies een kraakverse croissant, een heerlijke uitsmijter of een lekker broodje met huisgemaakte saté. In het lunchcafe is er voor ieder wat wil. Ook voor de kinderen! Alles wat op de menukaart staat komt of uit eigen bakkerij of uit de streek. We werken met het streekmerk Betuws Best, dit betekent dat bij de productie van het gerecht gewerkt wordt met ingrediënten uit de Betuwe.

Werken of relaxen

Nog even studeren of wat werk afmaken? Maak dan gebruik van ons gratis WIFI netwerk en stroompunten en maak je werk af onder het genot van een goede kop koffie en wat lekkers uit de bakkerij. Of liever even bijkomen van een hectische dag? Plof dan neer op de bank bij onze open haard en kom tot rust met een heerlijke kop warme chocolade melk met verse slagroom.

High tea

Laat je verrassen door een proeverij van lekkernijen uit onze bakkerij. Dit is een feest van verschillende soorten taartjes, zoet & hartig banket van onze patissier, met daarnaast een uitgebreide selectie van onze huisgemaakte broodjes. Inclusief heerlijke verse theesoorten. De high tea is al voor € 19,50 per persoon te bestellen vanaf 2 personen. Reserveren is wel noodzakelijk.

Borrel

Zin om de dag af te sluiten met een borrel en wat lekkers? Ook daarvoor kan je terecht in ons café. Wij serveren naast onze zelfgemaakte bitterballen, kaassticks en zoute ringen ook heerlijke wijnen en (speciaal) bieren uit de Betuwe. De bieren die we serveren zijn van Brouwerij de Betuwe en hebben een echt puur karakter.

Groepen

Zoek je een leuke locatie om iets te vieren, samen te lunchen of voor een stop tijdens een tocht? Bij het lunchcafé kunnen we binnen ongeveer 30/35 personen zittend kwijt en bij mooi weer kunnen we dit verder uitbreiden met 40, dus 75 personen totaal. Vraag gerust aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden of mail naar info@bakkerijbakker.com. Tevens verzorgen we ook belegde broodjes voor op locatie of bij u thuis, wat wil je nog meer?

Ook workshops van de bakker worden regelmatig georganiseerd. Liever een workshop voor uw eigen gezelschap? Dit kan natuurlijk ook! Ook kinderfeestjes zijn bij uitstek goed bij ons te organiseren, met een leuke uitleg van Arjan en daarna gaan de kids aan de slag. Kijk hier voor meer informatie voor de kinderfeestjes.